If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сяяя как го разбра това да не би геометрията да му се е зацапала аааа, хахаха при положение че той няма щото колата е с гейт
Виж сяяя това ми е работата по-цял ден!Много добре знам че е с гейт и ако се напънеш малко да помислиш-ку са спука маркучету на гейта кво става!А и оста на гейта запича!И това става като се кара много градско!Не се зяждам имал съм няколко случая на проблеми от това естество на 105 коня жтд!
Имах го абсолютно същия проблем.След слагане на добавка в горивото всичко си дойде на мястото.Явно дюза нещо е била позапекла.Това беше преди 2 години,от тогава няма и помен за този проблем.
Имах го абсолютно същия проблем.След слагане на добавка в горивото всичко си дойде на мястото.Явно дюза нещо е била позапекла.Това беше преди 2 години,от тогава няма и помен за този проблем.
Ми да ама при мен проблема е че това започна да го прави с добавка. На Лики Моли за Common Rail сипах преди около 1000км. Ти каква добавка сипа тогава?
А така и не чухме от колегата каква е грешката до сега
Това е така щото още не съм ходил на диагностика, а и се чудя дали да не си взема кабел за диагностика направо и да знам че оттук натам като има проблем-показвам ви тук грешката и разбиращите ще си кажат мнението
Това е така щото още не съм ходил на диагностика, а и се чудя дали да не си взема кабел за диагностика направо и да знам че оттук натам като има проблем-показвам ви тук грешката и разбиращите ще си кажат мнението
То затова след като стане нещо,първо се вдига капака....бърз поглед на нещата за механични проблеми(както е в случая) и след това обясненията за светкащите крушки по таблото,щото виждаш колко неща се изредиха и изписаха и колко проблема бяха предположени ,а то няма нищо общо.......защото някой път ще си мислиш ,че правиш едно,а то се оказва в последствие друго......и ще имаш излишни разходи ............надявам се ме разбираш какво искам да кажа,успех и се радвам,че си реши проблема по лесния начин
Comment